Benieuwd hoe ons leertraject werkt?

We vertellen je graag hoe onze methode in elkaar steekt

Onze methode bestaat uit een aantal onderdelen die samengesteld zijn voor een succesvolle start van jouw onderneming. Afhankelijk van je geselecteerde leertraject krijg je informatie over het uitwerken van je idee tot het succesvol runnen van een scale-up.

Onze methode

e-Learning

Ons e-Learning platform geeft je toegang tot ons cursusmateriaal. Dit bestaat uit interactieve video’s, maar ook uit een gedeelte theorie die we nuttig vinden voor jou en handige tips van ondernemers. Geen zorgen, we leggen het praktisch uit en houden het altijd bij jouw business.

Invuloefeningen

Vaak voorzien we je ook van een aantal invuloefeningen die je kan doen voor je business. We leren je hierbij aan om vanuit een bepaald perspectief of denkwijze jouw idee onder de loep te nemen, of om simpelweg keuzes te maken.

Ondersteuning

Onze business coaches staan voor jou klaar om jou te helpen bij vragen die je mocht hebben over het uitwerken van je start-up, vragen over het ondernemerschap en om even te sparren. Je krijgt een persoonlijke coach aangewezen die je direct kunt contacteren*.

* Gratis coaching tot 01-09-2020 wanneer je je nu aanmeldt.